elfte december

Har suttit nu ikväll och testat att virka en julkula (vilket är så simpelt som att virka lika mycket ihop som när man ökade). Knepet var att hitta på hur många rundor man skulle göra för den perfekta storleken, tror jag lyckades hyfsat bra! Hade papper och penna bredvid mig och skrev upp allt jag gjorde, nu kan jag testa mig fram.
Och ni får ursäkta mina termer (såsom ihop, öka och rundor), kan inte de svenska orden utan bara de amerikanska. Lägger upp en instagrambild då jag inte orkar dra fram kameran och datorn haha.

femte december

Sitter här med en kopp kaffe och en macka (vörtbröd med russin, mums!) som mellanmål. Åt lunch vid 12:30 men kommer inte att äta middag fören vid 18 så lär väl småäta fram tills dess haha. 
 
Igår var sotarn här. Hade hört från vår hyresvärd att han skulle vara här efter 07 någon gång så C väntade så länge han kunde innan han behövde åka till jobbet vid 07:50. Var så löjlig så ville inte vara ensam hemma när han anlände haha. Men tillslut var C tvungen att åka och precis när han drog iväg parkerade sotarn sin bil på gården... men allting gick superbra så känns skönt att skorstenen och pannan är sotade nu innan den värsta eldningssäsongen börjar. 
 
I förra inlägget lade jag upp några bilder som jag tog på min promenad igår så tänkte lägga upp tre till som inte valdes ut från minneskortet men som jag fixade till senare på kvällen ändå.