tjugofemte maj

Long time no seen. 
Har haft lite för mig och så har det dykt upp någonting nytt för mig och C som vi ska titta närmare på men mer säger jag inte tills dess att jag känner att jag kan.
Vi har inte gjort så mycket sedan det senaste inlägget men igår var vi på min systers konfirmation och idag åkte vi in till stan och shoppade lite och sedan åkte jag hem till mamma och firade mors dag. 
Har också sett klart på alla säsonger av The Nanny och har nu börjat på Förhäxad och Drake & Josh haha. Så nu tänker jag slänga mig ner i soffan och forsätta med detta. 

tjugoförsta maj - andra

Rester från gårdagens middag till lunch. Kom precis in efter en promenad och jisses vad varmt det är ute. Ska nu slösurfa lite, (förhoppningsvis) skriva på boken och sen sätta mig ute och njuta utav vädret. 
 
 

tjugoförsta maj

Ingen ofrivillig sovmorgon idag, vaknade vid halv 7 och pigg. Tenderar att somna om även om jag är pigg men idag var det nog vädret som fick mig att stiga upp. C gick upp lite innan mig men det var trevligt att sitta med honom och kolla på tv och prata innan han åkte till jobbet. 
Själv vet jag inte vad jag ska hitta på idag... kände att jag ville gå ut och gå nu på morgonen men nu vet jag inte. Måste röra på mig mer dock så kan vara bra att ta en liten promenad, är hungrig dock så först en andra frukost tror jag. Ska nog skriva på boken när jag kommer tillbaka också, kanske får lite inspiration och kreativitet.