tjugoåttonde november

Härligt att virka amigurumi igen, har jobbat på min filt alldeles för mycket så att jag har börjat tröttna på mormorsrutor haha. Vad detta ska bli får ni se med tiden, när jag är klar länkar jag även ut mönstret då det är ett gratismönster från en utav mina favoritbloggar (amerikansk). 
 
Det är dock lite jobbigt att virka när man har en garntokig katt som inte lämnar en ifred, märker försent att han fått tag i garnet och måste sedan virka med ett garn fyllt utav kattsaliv haha... men han är så söt så jag får helt enkelt se till att hålla koll på mitt garn bättre. 
 
 
 
 

tjugosjätte november - andra

Vi var på Rusta i helgen och där bestämde jag mig för att köpa lite fairy lights till köksfönstret. Vi har inget uttag ovanför så därför är det lite småsvårt att hänga en vanlig lampa där men jag tycker faktiskt att detta blev väldigt mysigt! Och det tycker C också, när vi hade satt i dem stod vi där och kramades medan vi var så stolta över idén haha. 
 

tjugosjätte november

WHAT? En hel vecka och lite till utan bloggande. Tiden går mycket fortare än vad jag trodde. Senaste inlägget handlade om hårvård och efter att ha använt inpackning två gånger än så länge (en gång i veckan) så kan jag säga redan nu att håret känns bättre. Även oljan var ett bra köp då den snabbt sjunker in i håret och lämnar det lent och snyggt! Men ska ta och skriva ett ordentligt inlägg om det lite längre fram när jag använt produkterna längre. 
 
Imorses steg jag upp 7:30 och en timme senare upptäckte jag hur dimmigt det var så slängde mig ut i pyjamas och öronlappsmössa och försökte ta kort innan dimman försvann (vilket den nästan har gjort nu).