tjugosjunde oktober

Dagarna bara springer fram men här kommer en liten uppdatering.
 
I fredags kom Jasmine över och såg huset för första gången, vi fikade och pratade vilket var väldigt trevligt! Var ett tag sedan vi träffades och det fanns en hel del att ta igen ♥ Sen på lördag åkte jag och C och småshoppade lite och på söndagen så tog vi det bara lugnt och åt pizza. 
 
Idag har dock inte hänt så värst mycket. Handlat mat, tvättat, tagit mig en extra lång dusch och nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på att C ska komma hem. Åh och vår toalett slutade att spola igår... hoppas vi får det fixat snart för det är en aning omständigt att behöva fylla en hink med vatten varje gång för att ha något att "spola" med haha. 

tjugotredje oktober

Får se om jag hinner fixa lite framför datorn nu med min kopp kaffe och sen rullar dagen på, måste försöka avvara en stund till att städa huset också men det är alltid något jag kan göra ikväll annars. 
 
På tal om annat. Hittade mina polaroidbilder i en flyttlåda sedan vi flyttade hit för snart två månader sedan och de hade blivit väldigt fult böjda... får se om jag kan fixa det. I för sig ska de sättas fast i en tavla så det kommer ju inte synas så värst mycket men när de ligger framme så ser de inte så fina ut hehe.
 
Abronsius ♥
 
 

tjugoandra oktober

Det tog i att stiga upp från sängen imorses, nu efter lite kaffe börjar jag att hänga med och har en del att fixa idag. Vädret är väl inte det roligaste i för sig, tänkte att jag skulle gå en runda i byn men tror nog det räcker att ställa mig på yogamattan. Dock om det slutar regna går jag nog ut en sväng ändå.