trettionde september

Halsen gör ondare idag men ögonen svider inte. Det är ju alltid något. 
Sitter här i soffan med varm chocklad, rostade mackor och har ett Pippi Långstrumpsmaraton. Borde dock städa iordning i köket och duscha men har bara två avsnitt kvar. Pippi håller avskedfest och Pippi går ombord, så kan nog titta klart på det hehe.
 

tjugonionde september - andra

Vad är inte bättre än varm chocklad och You've got mail? Måste vara en utav mina favoritfilmer, kan titta på den om och om och om igen utan att tröttna. 
 

tjugonionde september

Jaha, vaknade upp med ont i halsen så somnade om ett litet tag i hopp om att det skulle försvinna (trodde att det bara var för att det var tidigt på morgonen) men icke. Nästa gång jag vaknade upp hade jag fortfarande ont... nu svider även mina ögon också och det brukar vara ett tecken på förkylning när det gäller mig. 
 
Så nu sitter jag i soffan, dricker te, läser om Jane Eyre och ska sen se om jag hittar någonting roligt på Netflix. Vill nog virka något litet också men har inte kommit på vad än. Har bara lila garn kvar så vet inte vad jag ska hitta på med det. Hör dock att tvättmaskinen snart är klar så får nog ta hand om det först, får se om jag orkar städa lite sen också. Även om halsen gör ont behöver det dammas haha.