tjugoåttonde december

Oj, glömde av att meddela att jag tänkte ta en paus mellan jul och nyår och komma tillbaka till bloggandet i början av Januari! Men när jag ändå är här kan jag säga er att vi har haft en supermysig jul med familjen, våra katter och Alfred och jag är smått ledsen över att julen redan är över. Men nu ser vi fram emot det nya året, med både stora och små förändringar. 
 
Hoppas ni har en undarbar måndag så hörs vi i början av det nya året, kram på er!
 

sextonde december

Hur snygga är inte dessa klänningar från Zalando!? Åh jag önskar lite att jag skulle någonstans fint på nyårsafton än att bra fira hemma så att man skulle kunna spendera lite extra på dessa men det finns säkert andra tillfällen nästa år ♥
 
Har ni hittat en outfit till Nyårsafton än? 
Compañía fantástica Jerseyklänning dark navy // Luxuar Fashion Festklänning graublau // Chi Chi London Maxiklänning navy/white // Frock and Frill Festklänning navy

fjortonde december

Hej på er!
Igår kollade vi på Lucia 07:45 och åt lussebullar och mjölk till frukost, supermysigt! Sedan fixade vi i ordning oss och lämnade av Alfred hemma hos mamma och pappa och begav oss in till stan för att handla julklappar (för en gångsskull), nu har jag bara en julklapp kvar att köpa så det känns riktigt bra!
 
Innan vi åkte hem sen så gick vi för att kolla på julgranar, hittade en liten fin "skogsgran" (alltså ingen sån där superfin kungsgran, fastän jag var liiite sugen på en) som ser sådär typiskt julgranig ut, ganska liten och inte så värst tät men fin! Efter det så adventsfikade vi hos mamma och pappa och åkte hem med Alfred igen. 
 
Sen på kvällen så satte vi på filmen Astrid Lindgrens jul och pyntade julgranen med filmen i bakgrunden (lite av en tradition) och sen när vi var klara kollade vi på adventskalendern Tomtemaskinen som vanligt. 
 
När vi skulle gå och lägga oss sen så läste jag på Aftonbladet att man skulle kunna se en meteorsvärm (hittade info här och på wikipedia nu : 13-14 december – Geminiderna. Cirka 50-100 stjärnfall i timmanså gott som hela natten så jag sprang ut och gick omkring i trädgården med ögonen mot natthimlen (vilket var ganska jobbigt för nacken efter en stund haha) men visst såg jag flera stjärnfall efter varandra, så häftigt! 
 
Idag ligger det ett tunt lager av frost och snö på marken så ska njuta utav detta! Vet inte när det försvinner igen nämligen... Hoppas ni har en superhärlig måndag ♥ Kram på er!