tjugosjunde november

Godmorgon! Gick upp klockan 06, sitter nu och dricker kaffe och förbereder mig för dagen. Igår spenderade jag större delen av dagen med att passa på att handla och stryka julgardiner. I eftermiddag ska jag fortsätta att stryka men den här gången kuddfodral och sen är jag är jag redo inför julpyntningen på söndag!
Då ska vi spendera första advent med att hänga upp gardiner, sätta upp adventsljusstakar och stjärnor i fönstrerna, hitta plats åt vår tomtar, titta på en julfilm och dricka glögg. Åh vad jag längtar! 
 
När börjar ni pynta? Har ni börjat eller väntar ni till första advent? 
Kram på er!

tjugofjärde november

Det märks att det börjar närma sig julafton, alla vill få önskelistor så fort som möjligt så att de kan få igång julshoppingen! Jag är samma, har frågat alla som jag ska köpa till vad de önskar sig och ingen vet riktigt haha, måste säga att jag själv är skyldig till detta! Men har rotat runt lite och letat efter inspiration, vet inte om detta kommer att hjälpa dig att komma på vad du önskar dig men den här listan är lite mer åt hemmet. 
 
Har ni börjat att julklappshandla? Jag har en julklapp klar så ska försöka få fart på resten! 
Tidningskorg / KITCHENAID Vattenkokare / T-shirt med paljetter / Cardigan / Burkar Mix 2 st / Ljuslyktor Diamant 3-pack / Kuddfodral Jackie 2-pack / Örngott

tjugotredje november

GODMORGON. Vaknade upp till lite morgonmys med katterna, vilket var en jättebra start på dagen tills de insåg hur kul det är att hitta mina fötter under täcket och bita på dem haha. Efter det blev det frukost och kaffe och sen drog jag ut på en kort runda med Alfred! Det är hur härligt som helst ute men  -11 grader så fick klä på mig ordentligt. 
Idag ska jag rota fram alla julgardiner, filtar, kuddfodral etc och slänga dem i tvättmaskinen så att de är redo för första advent ♥