tjugosjunde februari

Åter igen spenderades lördagen med en fika på stan! Inhandlade även ett hopprep och dumbells (hantlar) samt en liten anteckningsbok till att ha i väskan.
Eftersom att solen varit framme hela förmiddagen så tog vi med oss Alfred ut på en promenad direkt när vi kom hem! Övade lite på att gå med honom lös i skogen vilket gick bra. Sprang förbi två råddjur som han stannade upp för att kolla på och när vi såg att han höll på att springa efter ropade vi in honom och så kom han som ett skott för belöning, så duktig ♥
Nu har vi precis ätit lunch vilket blev samma som middagen igår, tinade bara upp två bitar lax åt gången dock men pastan värmde vi bara upp igen medan vi stekte laxen.
Sitter för tillfället och bara slappar i soffan innan det blir kaffe och sen städning då vi får besök ikväll.
Kram på er ♥
// Lax med broccolipasta // 

tjugofemte februari

Såg att vi hade några bananer liggandes så bestämde mig för att slänga ihop lite fika så att vi har något gott till kaffet ikväll! Men kommer definitivt att ta en bit innan dess, så gott. Banankaka måste nog vara en utav mina favoriter! Så enkel att slänga ihop, förutom att den ska stå i ugnen i ca 55-60 minuter (brukar köra 45-50 min, tycker de blir mer "saftiga" då eller vad man säger) så man får vänta en stund innan kaffebryggaren kan slås på men det är det värt.