tjugonionde oktober

Alltså blogg.se, sluta att logga ut mig hela tiden...
 
Igårkväll efter middagen så satte vi på lite halloweenmusik i bakgrunden och så fixade vi i ordning matsalsbordet och slängde upp våra pumpor. Tycker det är lika mysigt varje år, även fastän själva urgröpandet av pumpan tar ett tag. Jag blir ganska beslutsam över att få bort allt "kött" och få insidan helt gul och hård men tillslut var jag tvungen att stoppa mig själv för annars hade jag kunnat hålla på hela kvällen!
Efter det så försökte jag att rita av en bild som jag hittade på Pinterest som föreställde olika ansikten på pumpor, och jag är inte den bästa avbildaren så vet inte riktigt hur det blev haha. Tycker att själva ansiktet är ganska "tilltryckt" och att jag hade kunnat dra ut det mer. Men nu står de så fina på vår trapp och lyser upp ♥
See ya!
 

tjugosjunde oktober

I'm back! Förra veckan och början på den här har inte varit min bästa "bloggvecka" men i helgen drog vi iväg till stan och köpte oss en ny laptop. Äntligen kan jag sitta ordentligt vid en dator och skriva. Haft min systers laptop men det känns inte samma. Eller förstår ni vad jag menar? Nu känns det helt rätt att logga in på bloggen och skriva, lägga upp bilder och kommentera bloggar för att jag sitter vid en dator som är min. 
Dagen idag går ut på att städa inför ett kalas vi ska ha snart, åka in till stan och köpa dekorationer till halloween och senare ikväll ska vi nog (jag vill skriva "carva" pumpor för kommer inte på ett bra svenskt ord?) skära? pumpor haha så kanske kommer upp lite bilder på det imorgon. 
See ya!
 
 

tjugotredje oktober

Jaha här är jag igen. Fortfarande utan egen dator men med sin systers laptop som jag så snällt fått låna! Hur har ni det? Jag har det bra. Vädret idag är superfint, solen lyser och himlen är blå. Det är även varmt ute fastän det blåser lite.
På tal om annat. Har ni den känslan ibland att ni mår så dåligt för att det är ostädat? Känner så nu när jag går in i köket och groventrén... vill inte ens gå nära men vet att jag måste städa för att få bort känslan. Alltså jag kan inte ens förklara hur jag mår när det är så ostädat, men ändå så är jag så dålig på att städa haha. Ahja. 
Ska se om jag kan fixa lite bilder att lägga upp men den här datorn har inte photoshop så får se om jag kan få till det ändå! Min mobil tar ganska bra kort i för sig och de kan jag fixa lite så kanske blir lite mobilbilder ikväll/imorgon.
See ya!